Verhuisd naar Hof van Cartesius

Begin deze maand is bureau Lokahi verhuisd naar het Hof van Cartesius in Utrecht. Een toffe plek middenin een grootschalige gebiedsontwikkeling waarin creatieve denkers en doeners samenwerken aan een meer duurzame wereld.

Proeftuin voor circulair bouwen

Het Hof is in 2017 gestart als creatieve proeftuin voor circulair bouwen. Een plek een verscheidenheid aan ondernemers samenkomt. Van kunstenaars tot architecten en van kledingontwerpers tot communicatiespecialisten. En dat allemaal op 5.000 m2 waar de creativiteit van de ondernemers tot uiting komt in de gevels van de gebouwen, de duurzame tuinen en de diverse werkruimtes. Leuk weetje: op het terrein worden meerdere materialen van NS-stations hergebruikt, zoals oude gele informatieborden, treinsporen en betonnen perronplaten. Wel zo duurzaam!

Onderdeel van Werkspoorkwartier

Het Werkspoorkwartier in Utrecht-west is hét creatieve circulaire maakgebied van Utrecht. Een gebied volop in ontwikkeling. In vijf jaar is het oude fabrieksgebied getransformeerd tot een toonaangevend vestigingsgebied voor creatieve, circulaire maakbedrijven en startups. De partners uit het gebied hebben de handen ineen geslagen voor een stevig fundament voor de versterking van de gebiedstransformatie van het Werkspoorkwartier. Dit gebeurde in aansluiting op de gemeentelijke visie voor het gebied en de Utrechtse strategie voor duurzame verstedelijking. Hoe tof om daar met mijn bureau onderdeel van te zijn?

Welkom!

Benieuwd naar het Hof? Ik leid je graag rond! Overigens is het Hof ook te huur als inspirerende vergader- of workshoplocatie en zijn er geregeld leuke evenementen, zoals het Hof der Zotheid festival aankomende zaterdag (18 juni). Bekijk op de website de agenda voor andere activiteiten!

Reply...
Meer weten?
Schrijf je dan hieronder in voor onze digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van wat we doen.