Digitaal platform ruiters en menners KNSF

Nederland kent duizenden kilometers aan ruiter- en menpaden, uitermate geschikt voor het maken van fantastische buitenritten. Er bestaat nu echter geen kloppend totaaloverzicht van deze paden. De KNHS voorziet in deze behoefte en ontwikkelt een dergelijk platform. Samen met Jonge Honden heeft Suzy gewerkt aan het versnellen en begeleiden van dit proces.

Het stimuleren, faciliteren en verbinden van recreatieve paardensport en paardensporters is een belangrijk speerpunt van de KNHS. Uit onderzoek blijkt dat leden van de KNHS behoefte hebben aan een plek om zich te verenigen voor het buitenrijden. In 2019 start de KNHS daarom met de ontwikkeling van een nieuw buitenrijplatform www.buitenrijden.nl

De recreatieve paardensporter kan in de toekomst op dit buitenrijplatform terecht voor een overzicht van alle ruiter- en menpaden en -routes en om samen met andere recreatieve ruiters en menners aan een toegankelijke natuur te werken. 

Een overkoepelend, actueel, verbindend en informatief platform om de recreatieve paardensport in stand te houden. Een platform waar leden van de KNHS zo behoefte aan hebben. 


resultaat

Periode: 2018/2019 
Opdrachtgever: Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie
Rol Bureau Lokahi: projectmedewerker
In samenwerking met: Jonge Honden

"Suzy’s grootste kracht is haar rust, zorgvuldige manier van werken en haar analytisch vermogen. Ze is nieuwsgierig, kritisch waar nodig en durft voor haar eigen standpunt of mening en manier van werken te staan. Daarnaast is ze sociaal, oprecht geïnteresseerd en kan goed luisteren."

- Tjitske Willemsma, Jonge Honden 

Meer weten?
Schrijf je dan hieronder in voor onze digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van wat we doen.